25 Жовтня 2020
Новини

Поліція Волині зареєструвала 40 порушень на виборах

Поліція Волині зареєструвала 40 порушень на виборах

Станом на 18:00 поліція Волині зареєструвала понад сорок повідомлень, пов’язаних із порушенням виборчого процесу.

За результатами перевірок по 28 випадках факт порушення виборчого законодавства не підтвердився. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив Юрій Крошко, начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області, - пише пресслужба поліції області.

Найбільше повідомлень зареєстровано у містах Луцьку, Ковелі, Нововолинську.

«Переважають повідомлення, які стосуються можливої незаконної агітації у день виборів, неправильного заповнення виборчої документації, відсутності інформації про кандидата на дільниці. Окрім цього, є повідомлення про підкуп виборців, пошкодження бюлетеня та голосування за межами кабінки», – повідомив Юрій Крошко.  

На всі факти можливого порушення виборчого законодавства забезпечено оперативне реагування нарядів поліції. За результатами перевірок по 28 випадках факт порушення виборчого законодавства не підтвердився. У Камінь-Каширському районі за проведення агітації у день виборів на виборчій дільниці поліція скала адміністративний протокол за ст. 212-10 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За рештою звернень перевірка триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поліція, вибори, Волинь
В тему