15 Жовтня 2020
Новини

Як у Луцьку на 33-му відзначали День захисника України

Як у Луцьку на 33-му відзначали День захисника України

У Луцьку організували низку заходів з нагоди Дня захисника України та Дня українського козацтва.

14 жовтня у сквері Героїв Майдану і Небесного легіону (біля РАЦСУ) відбувся святковий захід «Ми — роду козацького діти».

Організаторами свята були міська рада, управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у партнерстві з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом».

«У величний день Покрови Пресвятої Богородиці ми святкуємо День українського козацтва та День захисника України. Свято, яке об’єднує мужніх та відважних, сміливих та хоробрих, витривалих та загартованих», - розпочала захід ведуча.

Цього дня організатори підготували чимало цікавинок та приємних сюрпризів. Для найменших гостей облаштували художню арт-зону, зону майстер-класів, а також студія «Карамболь» виступила з неймовірним КріоШоу. Казкові герої Event-агентства «PartyLab» бавилися із малюками та принесли їм море позитиву й веселощів.

Також гарні емоції дарували співочі та танцювальні колективи. Впродовж дня кожен охочий мав можливість зробити знімок біля фотозони.

Варто наголосити, що для учасників організатори підготували розіграш призів, серед яких були телевізор, велосипед, планшет, електронна книга, Pover Bank, плед, наплічник та багато іншого. Загалом зареєструвалося близько 250 учасників розіграшу.

«Враження від заходу - позитивні, бо всі залишилися задоволеними. Ми завжди позиціонуємо такі заходи як сімейні, аби батьки зайвий раз звернули увагу на дитину, побачили чим вона цікавиться, розвинули її творчі здібності. Цей прототип проведення заходів ми запозичили у Швеції. Вчора дітки мали можливість взяти участь у різних майстер-класах, розвагах. До того ж нам надали хороші дороговартісні призи, які розігрували серед учасників заходу», - розповіла начальниця управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліна Галан.

Бізнесмени Андрій Разумовський та Олег Тарасюк побували на святі
День захисника України

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, день захисника україни
В тему

Останні матеріали