6 Жовтня 2020
Новини

Учасникам скасованого пробного ЗНО-2020 досі не повернули кошти

Учасникам скасованого пробного ЗНО-2020 досі не повернули кошти

Учасниками скасованого пробного ЗНО-2020 досі не повернули витрачені кошти. 

Про це пише "24 канал".

Наразі гроші вже отримали 149 842 особи, а це 68,5 % від загальної кількості.

В Українському центрі оцінювання якості освіти повідомили, що виплати учасникам пробного ЗНО-2020 триватимуть до 1 грудня цього року.

Як отримати кошти?

Для того щоб отримати кошти, сплачені за проведення пробного ЗНО-2020, треба виконати наступні дії:

  • Увійти на сервіс визначення результатів, перевірити там актуальність заповненої інформації, зокрема чи дійсний номер телефону, який був зазначений під час реєстрації на пробне ЗНО-2020;
  • цей номер телефону має бути прив’язаний до картки ПриватБанку, власником якої є саме учасник пробного ЗНО-2020. За потреби варто внести зміни. Після цього учасник зможе отримати кошти протягом двох тижнів.

На сервісі визначення результатів має бути правильно зазначено прізвище, ім’я, по батькові учасника/учасниці, а також надано лише один номер мобільного телефону.

Якщо на сервісі визначення результатів показано, що учасник пробного ЗНО вже отримав кошти, але він не знає про грошові надходження, варто звернутися до будь-якого відділення ПриватБанку: найімовірніше, учасник просто давно не користувався своєю карткою.

До слова, ціна пробного ЗНО у 2020 році булавід 138 до 150 гривень, залежно від регіону учасника, який на нього зареєструвався. У вартість входили послуги з розроблення тестових завдань, макетування, тиражування та відправки тестових зошитів. Натомість "справжнє" ЗНО в Україні є безкоштовним.



Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: зно, освіта, школа
В тему