6 Жовтня 2020
Новини

«Укрзалізниця» запроваджує безконтактну оплату у приміських потягах

«Укрзалізниця» запроваджує безконтактну оплату у приміських потягах

В «Укрзалізниці» анонсували низку нових сервісів, серед яких є безконтактна оплата у потягах приміського сполучення.

Про це йдеться на сайті УЗ.

«Укрзалізниця» та провідна міжнародна платіжна система VISA розпочинають реалізацію одразу трьох пілотних інфраструктурних проєктів на залізниці. Вони покликані запропонувати пасажирам нові послуги і сучасний сервіс оплати проїзду, зокрема у приміському сполученні. 

Спільними проєктами «Укрзалізниці» та VISA стануть організація безготівкової оплати проїзду у приміському сполученні на окремих напрямках, розробка нової платформи – чат-боту для пошуку і продажу квитків, а також створення на найбільших вокзалах країни зручних зон для комфортного відпочинку для пасажирів, які часто подорожують.

Перші термінали безготівкової оплати будуть встановлені на приміських маршрутах Фастів-Київ та Київ-Святошин. Після випробування інновація буде поширена на інші маршрути.

"Пасажири отримають можливість оплачувати проїзд безконтактно карткою, або навіть телефоном, і не стояти в чергах до квиткової каси. До речі, в ситуації з поширенням коронавірусу ця опція надзвичайно актуальна. Переваги отримає й залізниця, яка зможе бодай частково побороти проблему "зайців", – пояснив директор філії "Пасажирська компанія" АТ «Укрзалізниця» Олександр Перцовський.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: укрзалізниця, потяги, гроші
В тему

Останні матеріали