6 Жовтня 2020
Новини

Волиняни мають знати правду про те, що коїться в їхньому краї, — Сергій Бизов

Волиняни мають знати правду про те, що коїться в їхньому краї, — Сергій Бизов
Сергій Бизов

Очільник Всеукраїнської профспілки спортсменів Сергій Бизов обурений інформацію про діяльність на Волині мережі підпільних цехів з виробництва фальсифікованих продуктів харчування.

"Я дуже злий коли таке відбувається на землі, яка стала для мене домівкою, що хтось завдає шкоди людям, які стали для мене рідними", - написав він у Facebook

."Завдавати шкоду здоров'ю людей, які не підозрюють про небезпеку найбільший злочин. На мою думку, це все відбувається через вседозволеність, яка почала панувати на Волині. Це тому що адміністрація області дозволяє таке робити і їм начхати. Я щасливий, що хоча б Служба безпеки захищає волинян і їхнє здоров'я. Моїй обуреності немає меж!" - висловився Сергій Бизов.

Нагадаємо, Служба безпеки України викрила міжрегіональну групу, яка займалася промисловим виробництвом фальсифікованої харчової продукції, яка могла завдати шкоди здоров’ю громадян.За попередніми даними слідства, фігуранти налагодили без дозвільних документів виготовлення і фасування кави, спецій, приправ, макаронних виробів, желе і цукру, які не відповідають вимогам ДСТУ.

Підпільні виробничі цехи вони облаштували в орендованих складських приміщеннях на території Волинської, Київської, Миколаївської та Черкаської областей.Встановлено, що продукцію виготовляли в антисанітарних умовах, з порушенням вимог державних стандартів під виглядом відомих торговельних марок. Готовий фальсифікат ділки реалізовували у різних регіонах України, у тому числі через торгову мережу на тимчасово непідконтрольній українській владі території Донецької та Луганської областей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали