1 Жовтня 2020
Новини

У Києві помер лікар під час виїзду до пацієнта

У Києві помер лікар під час виїзду до пацієнта

У Києві лікар помер під час виїзду до пацієнта. Трагедія сталася, коли він надавав допомогу хворій, а допомогти собі він не встиг.

Як розповіли в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва, загиблого звали лікаря Валерій Віталійович Бобирьов. Йому було 62 роки й більш ніж половину свого життя він віддав роботі у швидкій допомозі. Про це йдеться в публікації на сторінці Центру в Facebook.

"Раптова смерть під час виклику, коли він сам надавав допомогу хворій. Валерію Михайловичу було всього 62. Майже половину свого життя він віддав швидкій. Товариші по роботі знали його як кваліфікованого лікаря, доброго і чуйного у відношенні як до пацієнтів, так і до колег по роботі.

Завжди врівноважений, спокійний і надійний. Валерій Віталійович гідно ніс непростими дорогами долі свою високу місію. Важко сказати, скільки врятованих життів на його рахунку, скільки сердець продовжують битися тільки тому, що в критичний момент у них виявився досвідчений, грамотний і відповідальний лікар. А собі допомогти не зумів. Не встиг. Нам сьогодні важко усвідомлювати цю втрату", - йдеться в повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: смерть, швидка допомога, київ
В тему