28 Вересня 2020
Новини

У Києві затримали чоловіка, якого підозрюють у розчленуванні пенсіонера

У Києві затримали чоловіка, якого підозрюють у розчленуванні пенсіонера

У Києві затримали донеччанина, якого підозрюють у вбивстві та розчленуванні пенсіонера.

У лютому цього року в затоці "Собаче гирло" місцеві жителі виявили пакет із головою цього чоловіка всередині, а пізніше правоохоронці знайшли інші рештки тіла, - пише столична поліція.

Зловмисником виявився квартирант, який винаймав житло у потерпілого. За процесуального керівництва Київської прокуратури №5 слідчі Оболонського управління поліції спільно з оперативними співробітниками кримінального розшуку столичної поліції повідомили донеччанину про підозру у вчиненні умисного вбивства.

Потерпілий – 73-річний мешканець столиці, якого наприкінці минулого року було оголошено у розшук як безвісти зниклого.

"Також під час проведення слідчих дій ми встановили та затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві пенсіонера. Ним виявився 37-річний уродженець Донеччини, який винаймав житло у потерпілого. За однією з версій, він вбив чоловіка, аби у подальшому заволодіти його житлом", – розповів начальник столичної поліції Андрей Крищенко.

За його словами, щоби приховати сліди злочину, зловмисник розчленував тіло, а рештки втопив у різних місцях водойми. Завдяки злагодженій роботі слідчих та оперативників, місцеперебування підозрюваного було встановлено.

Завдяки силовій підтримці з боку працівників полку поліції особливого призначення №1 підозрюваного затримали на Київщині, куди він переїхав після скоєння злочину. Під час огляду орендованого помешкання фігуранта правоохоронці вилучили речі, які належали загиблому.

"Затриманому повідомлено про підозру у вчинені умисного вбивства, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Підозрюваному загрожує до 15-ти років позбавлення волі", – додав генерал поліції Крищенко.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, вбивство, кримінал, поліція
В тему

Останні матеріали