25 Вересня 2020
Новини

У Запоріжжі затримали сутенера

У Запоріжжі затримали сутенера

У Запоріжжі 44-річний чоловік займався сутенерством.

Окрім того, у нього виявили ще й наркотики. Про це 25 вересня повідомляє поліція Запорізької області.

Так, чоловік знаходив дівчат з приємною зовнішністю, втягував їх у проституцію, розміщував оголошення про сексуальні послуги, здійснював супровід та охорону та отримував кошти за надання ними інтимних послуг.

"23 вересня оперативники викрили факт надання зловмисником за грошову винагороду 25-річної жінки для послуг сексуального характеру. Таку "угоду" сутенер оцінив у тисячу гривень", - повідомили у поліції.

Під час обшуку за місцем мешкання сутенера та в його автомобілі правоохоронці виявили та вилучили робочі записи, мобільні телефони, а також зіп-пакети з речовиною рослинного походження вагою близько п’яти грамів.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення організатору незаконного "бізнесу" про підозру за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Крім того, вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ознаками злочину у сфері незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин та притягнення до адміністративної відповідальності повію за правопорушення, передбачене ст. 181-1 (Заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: запоріжжя, поліція, кримінал
В тему