25 Вересня 2020
Новини

Коронавірус на Волині: скільки захворіло учнів і педагогів

Коронавірус на Волині: скільки захворіло учнів і педагогів

На Волині з початку навчального року на COVID-19 захворіли 48 учнів загальноосвітніх навчальних закладів.

Про це йшлося 25 вересня під час брифінгу в облдержадміністрації щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції, - пише ІА «Волинські новини».

Як розповіла заступниця директора Волинського лабораторного центру МОЗ України Надія Костирка, в області, як і в цілому в Україні, спостерігається прогнозоване зростання кількості випадків захворювання на коронавірус.

«Щотижневий приріст становить понад 20%, а за останній тиждень – 27%. Якщо з початку вересня реєструвалося 60-70 випадків захворюваності на COVID-19, то протягом останнього тижня – понад 80 випадків. За останню добу зареєстровано 127 нових випадків», – сказала вона.

Та додала, що на стабільно високому рівні знаходиться захворюваність на пневмонію. Протягом останнього тижня таких нараховується 377 випадків.

«Відзначається прогнозований ріст захворювання серед дітей у зв’язку з початком навчального року. Всього з початку вересня захворіли 48 учнів загальноосвітніх навчальних закладів та 123 особи з числа персоналу. Випадки захворювання реєструються в усіх районах області, окрім Старовижівського.

У зв’язку з ускладненнями епідситуації на самоізоляції перебували понад 4000 учнів і більше 400 осіб з числа персоналу шкіл», – зазначила Надія Костирка.

Вона зауважила, що про кожен підтверджений випадок у навчальному закладі інформується дирекція установи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, коронавірус, Надзвичайні події, школа
В тему