24 Вересня 2020
Новини

На Волині учнів шкіл перевіряє поліція: чому

На Волині учнів шкіл перевіряє поліція: чому

У Рожищі учнів шкіл, які навчаються дистанційно, та школярів, хворих на коронавірус, перевіряють на дотримання вимог самоізоляції.

Про це розповів Суспільному заступник начальника Рожищенського відділу поліції Ігор Ісаков.

Правоохоронці спільно із працівниками ювенальної превенції та епідеміологами перевіряють, чи залишаються школярі, які контактували з недужими особами, вдома.

«Перевіряємо й інші школи. Щоб ці діти з другої школи не відвідували своїх друзів в інших школах. Вони в будь-який час можуть підійти, перетелефонувати, діти виходять з будинку, показуються, що вони є дійсно вдома, дотримуються всіх правил», – каже Ігор Ісаков.

У Рожищі – 520 учнів і 44 педагоги школи № 2 третій день на дистанційному навчанні. З 21-го вересня освітній заклад закрили на карантин. Напередодні на COVID-19 там захворіла вчителька. Минулого тижня занедужав десятикласник.

На дистанційну форму навчання перейшли також 171 студент і 72 працівники Рожищенського коледжу. Там захворіла медсестра. Нині вона на стаціонарному лікуванні в районній лікарні.

«Більше випадків немає. Студенти всі здорові, працівники інші здорові, навіть немає ніяких проявів ГРВІ», – каже заступниця директора коледжу Галина Мосійчук.

Зі слів головної санітарної лікарки області Наталії Янко, в період пандемії в Рожищенському районі підтвердили 144 випадки COVID-19. Дві людини померли. Нині район – у жовтій карантинній зоні.

Як повідомлялося, станом на 23 вересня 8 шкіл в області були вимушені перейти на дистанційну форму навчання через виявлений COVID-19 в школярів та педагогів. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: школярі, поліція, коронавірус
В тему

Останні матеріали