21 Вересня 2020
Новини

На Волині зникли 4 підлітків: що відомо

На Волині зникли 4 підлітків: що відомо

Трьох дітей, які пропали безвісти на Волині, вдалося знайти, місце знаходження ще однієї встановлює поліція.

Про це йшлося під час брифінгу біля приміщення Головного управління Нацполіції області 21 вересня, - пишуть Волинські новини.

Як розповів керівник Головного управління Національної поліції у Волинській області Юрій Крошко, за вихідні надійшли повідомлення про те, що четверо неповнолітніх волинян пропали безвісти.

«Встановлено місця знаходження трьох із них. Один хлопець зараз ще розшукується поліцією. Цього року йому виповниться 18 років, він раніше притягувався до кримінальної відповідальності, тому думаємо, що він не став жертвою якогось злочину, а за своїм рішенням кудись пропав», – сказав Юрій Крошко.

Знайдені діти – це семикласниця з Луцька, яка сама вирішила пішла з дому від батьків, її знайшли, вона не стала жертвою злочину, місце її знаходження встановили за допомогою телефону (дівчинка сама повідомила, де є); дівчина та хлопець 16-17 років, які пішли з інтернату поблизу Ківерців.

«Хотів би звернути увагу, що такі заклади не завжди вчасно повідомляють поліцію про зникнення дітей. Годину вони самі шукали дітей. Цей час був втрачений, адже дітей можна було б знайти раніше. Двох дітей знайшли. Їх доставили до закладу, а з керівництвом закладу були проведені роботи і в разі виявлення порушення буде складено адмінпротокол», – зазначив керівник ГУНП у Волинській області.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, підлітки
В тему

Останні матеріали