0 0000
Новини

Шотландська сім'я заплатить в два рази більше за роботу в будинку з привидами

Шотландська сім'я заплатить в два рази більше за роботу в будинку з привидами

Шотландська сім'я розмістила оголошення про те, що вона готова заплатити няні для своїх дітей у два рази більше, але для цього їй потрібно буде жити в будинку з привидами.


Обов'язки няні будуть найпростіші: готування їжі, збір дітей до школи, допомагати з домашніми завданнями. За цю роботу родина пропонує 5 320 доларів щомісяця, плюс відпустка і всі належні вихідні.
Середня зарплата нані у Великобританії становить суму в два рази менше, і здається це прекрасна робота, але, за твердженням власників, в будинку повно привидів, а няні іноді доведеться залишатися там одній.
За останній рік з цієї роботи вже пішли п'ять няньок. Всі вони залишили місце служби через паранормальні явища. В будинку можна почути дивні звуки, помітити рух меблів, і навіть биття посуду. Батьки кажуть, що постійна зміна нянь погано впливає на дітей, тому вони готові заплатити в два рази більше тій людині, яка готова залишитися працювати в подібних умовах.
При цьому, господарі будинку стверджують, що самі ніколи не помічали жодних паранормальних речей. Крім того, за твердженням батьків дітей, жодна попередня няня не постраждала, але при цьому визнають, що майбутньому працівнику потрібно мати сильний характер.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему