16 Вересня 2020
Новини

Медичного «Оскара» отримав хірург з Волині

Медичного «Оскара» отримав хірург з Волині

Ордена Святого Пантелеймона отримав завідувач хірургічним відділенням КНП «Турійська ЦРЛ Турійської районної ради» Любомир Валіхновський.

Про це Волиньраду повідомив Голова Поважної ради Відзнаки за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» Василь Князевич.

Наш земляк увійшов до четвірки найкращих українських та зарубіжних медиків, номінованих на участь в конкурсі в 2020 році. Любомир Валіхновський став переможцем в номінації «Взірець служіння суспільству».

Волинська обласна рада щиро вітає Любомира Дмитровича з таким визнанням та заслуженою нагородою! Бажаємо міцного здоров’я, тільки перемог у боротьбі за людське життя та здоров’я!

Інформаційна довідка за даними офіційного сайту відзнаки:

Відзнака за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» є громадською, має професійно-фахову спрямованість і присуджується за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я, яка позитивно впливає на свідомість й духовний розвиток українського народу та держави в цілому, спрямована на збереження та зміцнення здоров’я жителів України, виховує толерантне ставлення один до одного та надихає на нові можливості.

Відзнака присуджується у таких 5 номінаціях: – «Найкращий лікар»; – «Найкращий медичний працівник»; – «Новатор охорони здоров’я»; – «За досягнення в міжнародному співробітництві в охороні здоров’я»; – «Взірець служіння суспільству»; У 2018 р. Поважна Рада запровадила нову Відзнаку для молоді – «Медаль Святого Пантелеймона». Існує 3 номінаціїї: – «За лікарське мистецтво»; – «За турботу і ласку до хворого»; – «За наукові розробки в медицині». А вже у 2019 р. ввели нову номінацію на орден для іноземців: – «За особистий вагомий внесок у розвиток охорони здоров’я України». Урочиста церемонія нагородження щорічно проходить 9 серпня у День Святого великомученика і цілителя Пантелеймона.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, медицина, Лікарі
В тему

Останні матеріали