15 Вересня 2020
Новини

Що Зеленський сказав про відносини з Росією

Що Зеленський сказав про відносини з Росією

Зеленський вважає, що відносинами те, що відбувається між Україною і РФ, назвати не можна.

Про це він заявив на спільному брифінгу у Відні з президентом Австрії Олександром Ван дер Беленом у відповідь на питання про те, які у нього стосунки з президентом Росії Володимиром Путіним, - пише Інтерфакс-Україна.

"На жаль, ми втратили це слово ("відносини" – ред.). І втратили значення цього слова між нашими країнами після того, як Росія анексувала незаконно Крим і почалася війна на сході України…

А сьогодні 14 тисяч загиблих, а сьогодні – немає двох територій нашої незалежної країни. Тому я поки що не знайшов слова про те, що "між нами", - сказав Зеленський.

Зеленський зазначив, що раніше українці і росіяни називали один одного "братами і сестрами", і між країнами були прекрасні відносини.

При цьому Зеленський вказав, що керівництво України і РФ почали говорити, що призвело до режиму тиші, який "складніше, ніж ми думали, але він є", завдяки чому Україна змогла все-таки повернути додому 140 своїх громадян.

"Я вважаю, що це і є початок діалогу. А з приводу "відносин" нам, мені здається, ще дуже і дуже рано говорити", - додав він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: володимир зеленський, Україна, росія
В тему