13 Вересня 2020
Новини

У Львові підлітки побили двох чоловіків: один з них помер

У Львові підлітки побили двох чоловіків: один з них помер

У Львові 16-річний та 18-річний хлопці жорстоко побили двох чоловіків.

Іншого чоловіка госпіталізували, наразі він перебуває у комі. Про це повідомило Головне управління Нацполіції у Львівській області.

"До поліції надійшло повідомлення про те, що в будівлі на вулиці Богдана Хмельницького у Львові виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. В іншій кімнаті будинку був ще один чоловік із численними тілесними ушкодженнями", – зазначили у повідомленні.

Слідчо-оперативна група та співробітники інших відповідних служб Шевченківського відділу поліції негайно виїхали за вказаною адресою. Правоохоронцям вдалося встановити особи загиблого та постраждалого. Згідно з інформацією, 70-річний львів'янин помер на місці, а його 64-річного товариша госпіталізували. Медики встановили, що чоловіки були жорстоко побиті, повідомили в ГУ Нацполіції.

"Вже за декілька годин оперативники карного розшуку встановили особи причетних до скоєння злочину. Затримали 16-річного львів'янина та 18-річного мешканця Жовківського району", – розповів очільник поліції Львівщини Василь Віконський.

Незабаром суд має обрати зловмисникам запобіжний захід. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до 10 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: львів, смерть, напад, кримінал, поліція
В тему