0 0000
Новини

Лучани вимагають від Поліщука вирішити проблему смороду

Лучани вимагають від Поліщука вирішити проблему смороду

У Луцьку кілька десятків людей прийшли під стіни міської ради з вимогою, щоб в. о. мера міста Ігор Поліщук розібрався зі смородом, яке поширюється за кожен день.

Акція відбулася 19 червня.
Люди прийшли до в. о. луцького мера Ігоря Поліщука, щоб висловити свій протест у зв'язку з смородом, який, за їх словами, "тероризує" місто. Люди закликали Поліщука вийти і зустрінетися з ними. Раніше Луцька міська рада визнала, що влада не знає, звідки в місті з'явився сморід.
Активісти прийшли до мера міста, оскільки проблема так і не вирішена. Пізніше до людей вийшов заступник мера Костянтин Петрочук, який сказав, що для розв'язання проблеми не досить однієї волі міської ради.
Також до пікетувальників виходили й інші чиновники, які заявив, що проблема залежить від багатьох факторів, однак люди не хотіли нікого слухати і вимагали, щоб до них вийшов в. о. мера Ігор Поліщук.
Пізніше частина пікетувальників розійшлася, проте деякі люди залишилися, щоб поговорити з депутатом Сергієм Булою.
Раніше повідомлялося, що біля Адміністративного суду Волинської області, де розглядається справа біоетанольного заводу, зібралися пікетувальники, які вимагають заборонити діяльність підприємства через сморід.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему