8 Вересня 2020
Новини

Колесникову затримали на кордоні з Україною? Що відомо

Колесникову затримали на кордоні з Україною? Що відомо

Білоруська опозиціонерка Марія Колесникова затримана на кордоні з Україною. Інші представники опозиції Іван Кравцов і Антон Родненков перетнули кордон.

Про це повідомив телеканал "Білорусь 1".

Телеканал повідомив, що члени координаційної ради Антон Родненков і Іван Кравцов цієї ночі "втекли за кордон".

"Зараз вони знаходяться на території України. Їх колега Марія Колеснікова намагалася незаконно покинути територію Республіки Білорусь, але була затримана на кордоні", - йдеться в повідомленні.

Раніше представник Держприкордонкомітету заявив, що Колеснікова, Кравцов і Родненков перетнули кордон з Україною.

Нагадаємо, в Білорусі заявили про викрадення Колеснікової в центрі Мінська. Правоохоронці спростовували її затримання. Свідки повідомили, що жінку викрали біля Національного художнього музею.

Водночас прес-служба Державної прикордонної служби України повідомила, що білоруські опозиціонери Іван Кравцов і Антон Родненков на кордоні з Україною проходять необхідні заходи прикордонного контролю. Марії Колеснікової з ними немає.

Родненков та Кравцов прибули в один з українських пунктів пропуску в межах Київської області. Вони проходять заходи прикордонного контролю відповідно до законодавства.

"Громадянка РБ М. Колеснікова в пункти пропуску України для проходження прикордонного контролю не прибувала", - йдеться в повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: білорусь, викрадення
В тему