1 Вересня 2020
Новини

У Луцьку — «екстремальна» аварія на водогоні

У Луцьку — «екстремальна» аварія на водогоні

У Луцьку тривають аварійно-відновлювальні роботи на каналізаційній мережі, що по вул Огієнка-Шопена.

Тут стався обвал труби, що залягала на глибині більше шести метрів у важкодоступному місці, - повідомили в КП «Луцькводоканал».

Даний колектор обслуговує мікрорайон Перемоги, Огієнка, Шопена, в його роботі вже виникали проблеми, що загрожувало серйозними наслідками й навіть тривалими порушеннями в роботі каналізаційних мереж.

«Луцькводоканал» Однак, завдяки оперативній роботі КП «Луцькводоканал» за підтримки Луцької міської ради і керівництва міста вдалося уникнути серйозної аварії, вчасно розпочавши роботи по усуненню ушкоджень. Уже зараз вдалося проникнути на значну підземну глибину, попри ризик обвалу грунту , і виявити ушкодження, які будуть ліквідовані в максимально короткі терміни. Фото засвідчують, наскільки складним і ризикованим виявився процес ліквідації аварії, однак спеціалісти працюють, щоб відновити роботу системи водовідведення. Схожі аварійні ситуації виникають в усіх містах України, але часто їх вирішення займає від 3 до 6 місяців. Приклад Луцька засвідчує ефективну взаємодію влади і комунальних підприємств задля комфорту лучан, що забезпечила можливість швидко і ефективно зреагувати на проблему.Роботи по усуненню аварійної ситуації триватимуть орієнтовно 3-4 дні. На ділянці робіт перекрито автомобільний рух, оскільки високим є ризик зсуву грунтів.КП «Луцькводоканал», - заявили в пресслужбі комунального підприємства.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, вода, аварія, Фото
В тему