1 Вересня 2020
Новини

Депутатка Луцькради Вусенко йде на вибори від «Європейської солідарності»

Депутатка Луцькради Вусенко йде на вибори від «Європейської солідарності»

Депутатка Юлія Вусенко повідомила, що буде балотуватись на місцевих виборах від партії "Європейська солідарність".

Про це вона написала на сторінці у Facebook.

На її переконання саме ця політична сила має змогу згуртувати навколо себе справжніх патріотів.

"Я йду на місцеві вибори із партією "Європейська солідарність". На з’їзді сьогодні було чітко озвучено стратегію розвитку держави, а також представлено багато енергійних фахівців з усіх куточків України. Саме політична сила "Європейська солідарність" на місцевих виборах згуртує навколо себе людей, які по-справжньому переживають за майбутнє, а не розвішують білборди по всій країні!", – зазначила вона.

Депутатка наголосила, що народні депутати від "Європейської солідарності" у Верховній Раді захищають мову, армію, стримують капітуляцію влади перед агресором.

"Місцеві вибори на Волині мають стратегічне значення для України. Наступ олігархату з російською агентурою на державність України, зрощення криміналітету з місцевими феодалами, але і останні події в сусідній Білорусі спонукають до проактивних дій. Час давати відсіч не лише агресору, але й тим, що вже завтра хочуть забрати нашу з Вами свободу на Волині, зацементувавши свою владу", – застерігла Вусенко.

"Час дати по рукам тим, хто забирає можливість чесно працювати і розвивати бізнес, тим, хто сіє страх! Важливо, щоб у місцевих радах було побільше патріотичних, досвідчених та спроможних змінювати ситуацію на краще", – переконана Вусенко.

"Закликаю усіх, особливо тих, хто має досвід співпраці зі мною як з депутаткою чи то секретарем міськради - приєднуватися до боротьби за Волинь без злочинного олігархату та дилетантства "нових", – написала активістка.

"Я щиро вірю, що саме наші команди принесуть європейські стандарти життя в кожне місто та селище", – наголосила Вусенко.

На її переконання, шлях до перемоги здолає той, хто не боїться олігархів та їхніх продажних медіа, не боїться брати відповідальність за себе і державу, не боїться важкої праці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, депутати
В тему