26 Серпня 2020
Новини

«Благодійність замість квітів»: українців закликають допомогти онкохворим дітям

«Благодійність замість квітів»: українців закликають допомогти онкохворим дітям

Благодійний фонд «Таблеточки» вшосте запрошує до участі в акції «Благодійність замість квітів».

Її мета – допомогти дітям, які борються з онкологічними захворюваннями, одужати і повернутися до навчання. 

Лікування від раку та його побічні ефекти настільки важкі, що навіть дистанційне навчання недоступне для більшості  маленьких пацієнтів. Саме тому підопічні фонду мріють про повернення до школи – для них це синонім здоров’я, дружби, дитинства.

Фонд пропонує допомогти дітям і з нагоди 1 вересня подарувати вчителю або вихователю дитячого садочка віртуальний букет та привітальний сертифікат. На відміну від звичайних квітів такий будет ніколи не зів’яне – кошти за нього підуть на допомогу дітям з онко. Обирати букети на будь-який смак і гаманець від себе, класу чи школи потрібно на платформі shop.tabletochki.org.

«Таблеточки» також закликають вчителів та вихователів підтримати онкохворих дітей та розказати про «Благодійність замість квітів» у своїх школах, дитячих садках або на сторінках соціальних мереж. Благодійність у День знань - це справжній та ефективний урок доброти та чуйності.

Довідково: «Таблеточки» — благодійний фонд, який з 2011 року надає допомогу онкохворим дітям в Україні. 

Фонд працює в чотирьох напрямках: адресна допомога сім’ям, системна допомога дитячим онковідділенням, захист інтересів українських пацієнтів і професійний розвиток медичного персоналу.

Щомісяця під опікою фонду 400 сімей і 19 онковідділень по всій Україні. За час роботи фонду більше 4500 сімей отримали адресну допомогу.

Контактна особа у фонді Христина Селянська, 0683578929.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, школа, допомога, діти, хвороби, онкологія
В тему