24 Серпня 2020
Новини

У Києві «замінували» станціїї метро, мости та адмінбудівлі в центрі

У Києві «замінували»  станціїї метро, мости та адмінбудівлі в центрі

Столичні поліцейські , під час святкувань Дня незалежності, 24 серпня, отримали повідомлення про замінування кількох станцій метро, мостів та адміністративної будівлі в центрі столиці.

З деяких об’єктів довелося евакуювати сотні людей, та, на щастя, інформація про загрозу виявилася неправдивою. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва на сторінці у Facebook.

"До столичної поліції надійшло кілька повідомлень про замінування аеропорту "Київ", адмінбудівлі на Європейській площі, міжнародного конгрес-центру, мережі магазинів, готелю, торгового центру, банку, двох мостів, станції метро "Хрещатик" й площі "Майдан Незалежності", – зазначалося у повідомленні.

У столичній поліції додали, що за вказаними адресами одразу виїхали правоохоронці. Також на місцях працювали слідчо-оперативні групи, фахівці вибухотехнічної служби й кінологи зі службовими собаками, які оглядали прилеглі території.

Правоохоронці й вибухотехніки перевірили "заміновані" об’єкти в столиці

Відомо, що під час відпрацювання повідомлення про замінування аеропорту "Київ" поліцейські евакуювали із терміналів понад 150 пасажирів. Хоча після пошукових заходів із залученням працівників кінологічної, вибухотехнічної служби, а також працівників відділу поліції в аеропорту вибухонебезпечних та підозрілих предметів не було виявлено. У результаті "Київ" відновив роботу.

Ніяких небезпечних предметів або речовин не було знайдено і після перевірки адмінбудівлі на Європейській площі, станцій метро "Хрещатик" і "Майдан Незалежності".

Водночас у столичній поліції додали, що продовжують здійснювати перевірку інших об'єктів.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, день незалежності, замінування
В тему

Останні матеріали