23 Серпня 2020
Новини

У Запоріжжі жінка, якій заливали окріп у рот, повернулася до свого чоловіка-ката

У Запоріжжі жінка, якій заливали  окріп у рот, повернулася до свого чоловіка-ката

У Запоріжжі місцева мешканка, матір двох дітей, Анастасія Шаповалова, яку облив окропом цивільний чоловік, повернулася до свого ката.

Про це повідомила засновниця благодійного фонду в Запоріжжі Злата Некрасова, передає місцевий портал "Акцент". Нагадаємо, інцидент стався рік тому, коли 25-річна матір двох маленьких дітей спала. Чоловік вилив окріп їй на обличчя і в рот.

Жінці кинулися допомагати небайдужі. Сама потерпіла розповідала про те, що чоловік знущався над нею останні 8 років.

Дівчину з допомогою волонтерів вдалося забезпечити всім необхідним для лікування, а також вирішити питання з житлом. Постраждала з дітьми отримала кімнату в гуртожитку.

Незважаючи на напад, Шаповалова повернулася до свого чоловіка. Як сказала Некрасова, таку поведінку називають "синдромом жертви", а допомагати таким дівчатам найскладніше. Завершення подібних історій, за її словами, часто повторюються.

Напад стався в серпні 2019 року в Запоріжжі. 34-річний чоловік вилив на сплячу співмешканку – Анастасію Шаповалову – окріп.

Жінка прокинулася від жахливого болю й намагалася втекти, але чоловік вихлюпнув на дівчину залишок окропу та відрізав їй волосся.

Після нападу жінка отримала 21% опіків тіла, а також пошкодження слизової оболонки горла.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, запоріжжя, Надзвичайні події, кримінал
В тему