20 Серпня 2020
Новини

У Луцьку маршрут № 19 курсуватиме по-новому

У Луцьку маршрут № 19 курсуватиме по-новому

У Луцьку відновили маршрут № 19, який курсуватиме по-новому.

Про це повідомив Григорій Недопад

«Маршрут №19, що у Луцьку, забезпечуватиме транспортне сполучення із селами Прилуцьке та Сапогове, а також із Новим ринком, що на ЛПЗ», - йдеться у повідомленні.

Як стало відомо, вже оголошено конкурс на визначення перевізника за автобусним маршрутом загального користування №19 Окружна – с. Сапогове, переможця буде визначено 29 вересня. До визначення переможця перевезення буде здійснювати тимчасовий перевізник, який вийде на маршрут орієнтовно наступного тижня.

Наразі розробляється графік руху для трьох одиниць транспорту, що курсуватиме за новим маршрутом.

Автобус №19 Окружна – с. Сапогове курсуватиме за таким маршрутом (у прямому та зворотному напрямках): Окружна, Дружби народів, Бенделіані, Станіславського, Окружна, Львівська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева, Наливайка, Івана Богуна, Ківерцівська, с. Прилуцьке, с. Сапогове (місця міжзмінного відстою у с. Прилуцьке, с. Сапогове та на вул. Окружній біля ПАТ «СКФ Україна»).

«До визначення переможця перевезення за маршрутом здійснюватиме тимчасовий перевізник. Із перевізником-переможцем, своєю чергою, укладуть договір терміном на п’ять років», - додав Григорій Недопад.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Григорій Недопад, громадський транспорт
В тему

Останні матеріали