17 Серпня 2020
Новини

В Україні заочно арештували ексміністра: що відомо

В Україні заочно арештували ексміністра: що відомо

Ексміністра екології Миколу Злочевського заочно арештували, оскільки він - у розшуку.

Про це стало відомо під час пресконференції очільника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького, - пише УП.

"Буквально перед пресконференцією мені доповів прокурор, що суд обрав заоччний запобіжний захід тримання під вартою нашому цьому фігуранту. Це додаткова інформація до його оголошення в розшук", - сказав Холодницький.

Він висловив упевненість, що це розслідування буде завершено у визначений термін, оскільки докази зібрані належним чином.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро оголосило Злочевського в розшук. Його обвинувачують за статтею "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі, яка займає особливо відповідальне становище".

На початку липня НАБУ повідомило, що Злочевському оголосили підозру в організації надання хабаря керівництву антикорупційних органів.

12 червня детективи НАБУ заявили, що задокументували факт надання хабаря керівництву антикорупційних органів у 6 мільйонів доларів. Пізніше у САП уточнили, що йшлося про 5 мільйонів доларів, а ще 1 мільйон знайшли в автомобілі податківця, що був призначений йому як посередникові.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, суд, арешт
В тему