16 Серпня 2020
Новини

У Мінську влаштували акцію на підтримку Лукашенка — звозять бюджетників

У Мінську влаштували акцію на підтримку Лукашенка — звозять бюджетників

У Білорусі в Мінську відбудеться акція на підтримку Олександра Лукашенка, на яку звозять людей з усіх регіонів країни.

У неділю, 16 серпня, о 12:00 в Мінську на площі Незалежності почнеться мітинг на підтримку президента Білорусі Олександра Лукашенка. Він пройде під гаслом "Не дамо розвалити країну". Видання Tut.by повідомляє, що взяти участь у провладній акції змусили працівників бюджетних організацій і держпідприємств з різних міст.

Зокрема, колони автобусів, що їдуть в напрямку Мінська, помітили під Гомелем і Брестом.

09:30 – Повідомлення про примус поїхати на провладний мітинг прийшли від працівників "Белшини", "Інтеграла", Могильовського м'ясокомбінату, Бобруйської "Слов'янки", "Бобруйськагромашу", Білоруського цементного заводу, Пружанського "Комунальника", БелЖД.

Також взяти участь у мітингу повинні держслужбовці, військові, яких просять прийти в цивільному одязі, працівники сільського господарства, вчителі, вихователі, працівникам держЗМІ і ін.

09:00 – Організатором оголосив себе провладний рух "Біла Русь". Захід заявлено, як "мітинг солідарності" на підтримку Олександра Лукашенка. На ньому зберуться "всі ті, кому дорога батьківщина, хто проти розділу країни на два протиборчі табори".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: білорусь, Політика, акція протесту
В тему