12 Серпня 2020
Новини

У Луцьку почали роботу конкуренти ЖЕКів: перші результати

У Луцьку почали роботу конкуренти ЖЕКів: перші результати

Луцьк – серед лідерів за кількістю створення ОСББ, запровадження і використання численних програм підтримки, що дають можливість замінювати комунікації, дахи, вікна, модернізувати фасади у своїх будинках тощо.

Про це на сторінці в Facebook написав перший заступник міського голови Григорій Недопад.

«Також досить вдало і оперативно було здійснено реформу ЖЕКів, які переформатовано в керуючі компанії. А для більшої ефективності у реформуванні ЖКГ у Луцьку з’явився достойний конкурент колишнім ЖЕКам – найбільша керуюча компанія України «Місто для людей», яка стала управителем у 96 багатоповерхових будинках нашого міста за результатом конкурсу. Тепер у Луцьку створено здорову конкуренцію і можливість для управлінських контор показати ефект від своєї роботи», - йдеться у повідомленні.

Як зазначає Григорій Недопад, «Місто для людей» усього за місяць діяльності у Луцьку забезпечило досить потужні результати, про які представники підприємства розповіли під час пресконференції.

Серед найбільших здобутків підприємства: організація цілодобової аварійної служби, інвестування 1,2 млн грн у матеріали, котрі закупили для планових, поточних, а також аварійних робіт.

«Мешканці можуть у будь-який час доби зателефонувати на гарячу лінію 067 4000 722 й чекати на оперативну допомогу. За місяць було локалізовано 357 аварійних заявок. За кожним будинком закріплено окремого хаус-менеджера, який контролює всі роботи, зустрічається з мешканцями та ін», - додає Недопад.

Виконано наступні роботи:

  • По вул. Кравчука, 18 (3 під'їзд) - відбувається ремонт покрівлі;
  • По пр. Соборності, 38 - ремонт штукатурки стін та міжпанельних швів машинних приміщень ліфтів;
  • По пр.Соборності, 29, пр.Соборності, 35, пр.Соборності, 17, пр.Соборності, 9, пр.Молоді 3б, пр.Соборності, 34, пр.Соборності, 23, пр.Молоді, 10а, пр.Молоді, 3б, вул.Гордіюк, 33/1 відбувається заміна засувок та підготовка до опалювального сезону;
  • На вул. Конякіна 11/113/116 - замінили вертикальні трубопроводи холодного водопостачання з металевого на поліпропілен, які не замінювалися десятиліттями.

Як бачимо, результати досить ефективні, тож нашим управлінським конторам є до чого прагнути, щоб мешканці всіх будинків отримували своєчасні, ефективні й оперативні послуги.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, будинок
В тему