9 Серпня 2020
Новини

У Пустовіта — коронавірус

У Пустовіта — коронавірус

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт захворів на COVID-19.

Про це він написав на сторінці в Facebook.

"Робота публічної особи в період карантину передбачає певний ризик. Звичайно, всі повинні дотримуватися дієвих карантинних вимог, але буває по-різному. Людина проситься на прийом, бо для неї це надважливо. Бувають випадки, коли приймаєш людину, вона заходить в кабінет, знімає маску, бо в масці їй не комфортно і мусиш вислухати і допомогти лучанину, який ігнорує карантинні обмеження...

Де це відбулось і коли це сталось, мені достеменно невідомо, однак, допускаю що найбільш ймовірно, що я інфікувався під час пікетування міської ради підприємцями з Центрального ринку. Разом з тим нікого не хочу звинувачувати. Раз захворів, винен сам.", - зазначив посадовець.

Також він повідомив, що з 2 серпня перебуває на самоізоляції.

"Вірю, що дотримуючись дієвих карантинних обмежень, а саме носіння масок в транспорті, приміщеннях, закладах торгівлі та на ринках, дотримуючись соціальної дистанції та особистої гігієни, ми зможемо зменшити кількість захворювань і в кінцевому результаті перемогти цю хворобу!

Не дивлячись на те, що я захворів на COVID-19, я продовжую як і раніше виступати рішуче проти спроби необгрунтованого та безпідставного внесення нашого міста Луцьк до «червоної» зони епідемічної небезпеки, і як наслідок можливого створення суттєвих проблем і незручностей для лучан", - додав він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, коронавірус, григорій пустовіт, Надзвичайні події
В тему

Останні матеріали