6 Серпня 2020
Новини

На Київщині чоловік влаштував стрілянину: постраждала 20-річна дівчина

На Київщині чоловік влаштував стрілянину: постраждала 20-річна дівчина

У місті Обухів ввечері невстановлений водій на автівці зробив кілька хаотичних пострілів біля зупинки громадського транспорту.

В результаті чого була травмована дівчина - продавчиня з кіоску, яка вибігла на вулицю на звуки стрільби, - інформує відділ комунікації поліції в Київській області.

Стрілок зник у невідомому напрямку. А 20-річна потерпілу доправили до лікарні, де їй діагностували непроникаюче поранення грудноії клітки.

Як повідомив керівник поліціі Киіївщини Андрій Небитов, працівники Обухівського відділу поліції одразу розпочали оперативно-розшукові заходи, спрямовані на затримання стрілка.

Затримали зловмисника у Києві в порядку ст. 208 КПК Украіни. Ним виявився 33-річний столичний житель. Під час затримання поліція у нього вилучила пістолет «Форт-12», набої, дозвільні документи.

Як з’ясувалось, конфлікт виник на світлофорі між водіями двох автомобілів. Потім один з них, під час руху автівки, з хуліганських мотивів почав вести хаотичну стрільбу в бік автомобіля свого опонента. В результаті цих неприцільних пострілів постраждала дівчина-продавець.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Наразі вирішують питання про оголошення підозри чоловіку. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, обстріли, кримінал
В тему