1 Серпня 2020
Новини

Визначили переможця «Золотої бутси-2020»: і це не Роналду і не Мессі

Визначили переможця «Золотої бутси-2020»: і це не Роналду і не Мессі

Володарем «Золотої бутси» 2020 року став нападник «Лаціо» Чіро Іммобіле. Цікаво, що  Кріштіану Роналду не потрапив у заявку «Ювентуса» на матч 38 туру Серії А з «Ромою».

Роналду був єдиним гравцем, який в цьому сезоні міг наздогнати Іммобіле, у якого 35 голів. Португалець вразив ворота суперників 31 разів. Про це повідомляє Football Italia.

Це означає, що Іммобіле став найкращим бомбардиром Європи з 35 голами, випередивши на один м'яч нападника мюнхенської "Баварії" Роберта Левандовскі (34 точних удари).

Він третій італієць, який отримав цей титул, після екснападника "Роми" Франческо Тотті (26 голів), і колишнього форварда "Фіорентини" Луки Тоні (31 гол).

Історичний рекорд Іммобіле

У лютому в рамках 25-го туру чемпіонату Італії зустрілись "Лаціо" та "Дженоа". Чіро Іммобіле відзначився голом та повторив рекорд. Римське "Лаціо" перемогло "Дженоа" із рахунком – 2:3.

Завдяки цьому голу Іммобіле повторив історичне досягнення 61-річної давнини. Чіро забив 27 м'ячів у 25-ти турах Серії А. Він повторив рекорд Антоніо Анджелілло (1958/59).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд, футбол
В тему