31 Липня 2020
Новини

Вибух гранати на Чернігівщині: деталі загибелі трьох людей

Вибух гранати на Чернігівщині: деталі загибелі трьох людей

На Чернігівщині перед вибухом гранати між учасниками застілля виник конфлікт.

30 липня в результаті вибуху на подвір'ї будинку загинули троє осіб. Ще один чоловік – у важкому стані у лікарні.  Під час відпочинку в селі Новий Биків Бобровицького району один із чоловіків приніс з собою гранату. Про це інформує УНІАН з посиланням на джерела в головному управлінні Нацполіції Чернігівщини.

Поки невідомо – чи випадково вибухнув боєприпас, адже його власник загинув. За попередньою інформацією, винуватець інциденту служив в Афганістані.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, перед вибухом чоловік, що приніс гранату, вдарив жінку, ще один присутній за неї заступився.

За інформацією очільника Чернігівської ОДА Андрія Прокопенка, наразі слідство розглядає кілька версій того, що відбулось.

У поліції поки коротко коментують трагічний випадок.

"Ходять чутки і про Афганістан, і про АТО, але ми поки ще цього не підтверджуємо. На місці працюють правоохоронці", – зазначили у ГУ НП в Чернігівській області.

Нагадаємо, трагедія сталась ввечері 30 липня у селі Новий Биків Бобровицького району. Внаслідок вибуху гранати загинули двоє чоловіків та жінка. Ще один постраждалий у важкому стані госпіталізований до обласної лікарні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чернігів, смерть, кримінал
В тему

Останні матеріали