31 Липня 2020
Новини

Значній частині Луцька відновили постачання гарячої води

Значній частині Луцька відновили постачання гарячої води

У Луцьку після тривалої зупинки у зв’язку з проведенням профілактичних ремонтних робіт, дві великі котельні на вул. Карбишева, 2 та вул. Декабристів, 29 відновили надання послуги з гарячого водопостачання.

Про це інформують на сайті ДКП «Луцьктепло».

31 липня з 13:00 після вирішення проблеми з лічильником газу відновила роботу котельня на вул. Декабристів, 29, яка забезпечує послугою з гарячого водопостачання 51 житловий будинок Луцька. Звертаємо увагу споживачів на те, що вихід гарячої води на необхідні параметри не відбувається миттєво, оскільки необхідно прогріти всю систему.

30 липня з 15:00 після завершення профілактичних ремонтних робіт на котельні вул. Карбишева, 2 та наповнення мереж, гаряче водопостачання відновилося для завокзального району міста. Вихід гарячої води на параметри зайняв декілька годин, і вже ввечері послугу було відновлено для більшості споживачів.

При цьому, під час наповнення мереж стався витік на трубопроводі, який не дозволив відновити роботу двох центральних теплових пунктів на вул. Конякіна, 4 та вул. Домни Гордіюк, 10. Роботи із заміни аварійної ділянки трубопроводів протяжністю 12 м та діаметром 325 мм розпочалися одразу, тривають сьогодні, а в разі необхідності продовжаться і завершаться завтра.

"Змушені також повідомити про аварійну ситуацію на тепловій мережі, яка призвела до зупинки роботи центрального теплового пункту на вул. Ветеранів, 17. Нині проводяться роботи з виявлення місця витоку. Відновлення послуги – після завершення робіт.

Просимо вибачення за завдані тимчасові незручності та сподіваємося на розуміння", - йдеться у повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, вода, луцьктепло
В тему