29 Липня 2020
Новини

У Запоріжжі попрощалися з бійцем «Азова» з позивним «Смерть»

У Запоріжжі попрощалися з бійцем «Азова» з позивним «Смерть»

У Запоріжжі 29 липня попрощалися з бійцем полку "Азов" Олегом Черевком, який помер у лікарні після того, як його побили за те, що заступився за дівчат. »

Церемонія прощання відбулася на площі Героїв у центрі міста. Про це повідомляє "Перший Запорізький"

Провести в останню путь військовослужбовця прийшли декілька сотень людей. Серед них його рідні та близькі, побратими з батальйону, а також небайдужі місцеві жителі.

Зауважимо, що Олег Черевко декілька років поспіль боронив Україну від російського окупанта, але смертельних травм зазнав у рідному й мирному Запоріжжі.

Пізно ввечері біля супермаркету в спальному районі міста він став свідком конфлікту, під час якого чоловік агресивно чіплявся до дівчини. Хлопець не втримався і зробив зауваження, за що той побив його. З діагнозом чеперно-мозкова травма та перелом основи черепа Олега госпіталізували, однак він так і не вийшов з коми. Бійцю "Азова" було лише 29 років.

"Невимовне горе і сльози батьків та молодої дружини Олега наводять смуток навіть на людей, які не знали бійця за життя", – описує церемонію прощання з ним місцеве видання Regionnews.

Бійці полку "Азов" попрощалися з убитим в Запоріжжі побратимом з позивним "Смерть".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: смерть, вбивство, запоріжжя, кримінал
В тему