28 Липня 2020
Новини

У Луцьку змінять генконсула Польщі

У Луцьку змінять генконсула Польщі

У Луцьку з нагоди закінчення терміну перебування на посаді Генерального консула Республіки Польща Вєслава Мазура зустрілися зі Славоміром Мішяком, який заступить його на посаді із серпня.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

28 липня на зустрічі також були секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт і начальник управління міжнародного співробітництва Вікторія Гомонець. 

Нагадаємо, що Вєслав Мазур, який займає цю посаду з 2017 року, вирішив піти у відставку.

Він зазначив, що міська влада завжди йшла назустріч у реалізації ініціатив консульства та висловив сподівання, що усі розпочаті проєкти, фундамент яких було закладено за час його роботи, буде реалізовано, а роботи продовжать.

Вікторія Гомонець додала, що консульство завжди було відкритим до співпраці із Луцькою міською радою та її виконавчими органами, а партнерство з польськими містами-побратимами (Люблін, Замость, Хелм, Ольштин, Жешув, Торунь, Білосток) існує не тільки на папері. Упродовж останніх років активно реалізуються спільні проєкти, зокрема із залученням грантових коштів з Програми транскордонного співробітництва “Польща — Україна — Білорусь”.

На завершення, Григорій Пустовіт нагородив Вєслава Мазура Почесною грамотою міського голови за вагомий особистий внесок у розвиток українсько-польського співробітництва, а також натхненне служіння на дипломатичній ниві.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, польща
В тему

Останні матеріали