27 Липня 2020
Новини

Чому поліція і досі не спіймала полтавського терориста

Чому поліція і досі не спіймала полтавського терориста

Пошуки Романа Скрипника, який 23 липня при затриманні погрожував підірвати гранату і взяв в заручники поліцейського в Полтавській області, ускладнені розмірами території, де він ховається, а також наявністю у нього гранати.

Про це повідомили в прес-службі поліції Полтавщини.

"Пошуки підозрюваного тривають, для цього задіяні кінологи, дрони, а вночі ми використовуємо тепловізори. Але, по всій видимості, у людини є навички, які дозволяють йому залишатися непоміченим, або він може "залягти" в такому місці, яке не можуть знайти навіть поліцейські собаки. Ми перевіряємо все, що тільки можна, в тому числі і покинуті будинки. З родичами він поки не зв'язувався", – розповіла співробітниця відділу комунікації поліції Полтавської області Поліна Ларіна.

Вона додала, що пошуки зловмисника ведуться не тільки в безпосередній близькості села Великий Байрак, де він кинув автомобіль і зник, а "в принципі це територія Миргородського району".

У той же час, джерело в правоохоронних органах повідомило, що однією з причин "повільних пошуків" Скрипника, є факт того, що він озброєний.

Крім того, за словами поліцейських, Скрипнику вже повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених статтями 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом), 348 (Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) і 349 (Захоплення представника влади або працівника правоохоронного органу як заручника) Кримінального кодексу України.

Йому загрожує довічне позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: тероризм, полтава, поліція
В тему

Останні матеріали