22 Липня 2020
Новини

У ДТП зіткнулися чотири іномарки: є жертви

У ДТП зіткнулися чотири іномарки: є жертви

На Львівщині внаслідок масштабного зіткнення у ДТП декількох іномарок загинуло двоє водіїв, а одна з пасажирок із травмами потрапила до лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Аварія трапилася 21 липня на автодорозі Київ – Чоп неподалік села Угерсько Стрийського району. 

За даними правоохоронців, автомобіль Infiniti, яким кермував 23-річний громадянин Йорданії, виїхав на зустрічну смугу і врізався у легковик Nissan. Після цього авто влетіло в мінівен Peugeot Partner. Крім цього, уламки автомобілів-учасників зіткнення пошкодили ще й Mazda.

ДТП неподалік села Угерсько Стрийського району (ГУНП у Львівській області)

Зазначається, що внаслідок зіткнення водії Infiniti та Peugeot Partner отриманих травм померли на місці події. Один з автомобілів вилетів у кювет, там же опинився й двигун іншого. Внаслідок аварії тілесні ушкодження отримала пасажирка другого авто – її госпіталізували.

Аварія трапилася 21 липня на автодорозі Київ – Чоп (ГУНП у Львівській області).

За словами патрульних, авто, яке спричинило аварію, незадовго до того промчало повз КПП поліції, не зупинившись на вимогу. Копи поїхали услід, а вже за кілометр побачили ДТП.

За фактом ДТП слідчі зареєстрували кримінальне провадження (ГУНП у Львівській області).

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі відділу розслідуваня злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини зареєстрували кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дтп, львів, смерть, Надзвичайні події
В тему