20 Липня 2020
Новини

Справа Шеремета: у МВС заявляють про відсутність алібі в Дугарь

Справа Шеремета: у МВС заявляють про відсутність алібі в Дугарь

У МВС зазначають, що підозрювана у вбивстві Павла Шеремета Яна Дугарь не має беззаперечного алібі. 

Таку заяву зробили у МВС.

Зібрані правоохоронцями докази вказують на її причетність до злочину.

Зазначається, що інформація про наявність у Дугарь алібі не відповідає дійсності. У МВС заявили, що підтвердженням цьому є записи камер відеоспостереження з вул. Липинського, 15 та 18 липня 2016 року, "на яких зафіксовано дівчину, що проводить розвідку, фотографуючи відеокамери на мобільний телефон".

"Висновок експерта від 21.11.2019, згідно якого наявні у відеозаписах індивідуально-психологічні ознаки невербальної поведінки дівчини-розвідниці належать одній і тій же особі, а також зображена одна і та ж особа - Яна Дугарь", - йдеться у повідомленні.

У МВС нагадали, що Дугарь намагалась передати особі на прізвисько "Череп" сумку сапера, 2 книги саперної справи та 7 мобільних терміналів. Це було зафіксовано під час негласних слідчих дій.

"Місцезнаходження даних речей до теперішнього часу не встановлено. Фоноскопічною експертизою, якою підтверджено, що на записах голос саме Яни Дугарь", - зазначили у Міністерстві.

Крім того, за місцем проходження служби та проживання Дугарь правоохоронці вилучили два практичних посібника "Розвідувально-пошукові дії" та "Військова розвідка".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вбивство, кримінал, мвс, київ
В тему