17 Липня 2020
Новини

Поліцейський-неадекват влаштував дебош

Поліцейський-неадекват влаштував дебош

У Києві на Виноградарі стався кричущий випадок. Поліцейський, який розпивав спиртне у дворі з друзями, відзначився неадекватною поведінкою. Він вів себе дуже грубо, лаявся матом, а його товариш показував непристойні жести і демонстрував геніталії.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook Сергій Огородник, який став свідком інциденту.

Спочатку хтось із сусідів не витримав криків і п'яних танців на столі у дворі і викликав поліцію. Правоохоронці приїхали, але дуже швидко зам'яли справу. Автор поста сфотографував учасників дебошу і тоді співробітник МВС Сергій почав вимагати розмови. Потім він ударив чоловіка, який фотографував, у вухо і тоді вже потерпілий викликав знову поліцейських.

"В результаті, після того, як отримав у вухо (легкі тілесні), довелося і мені викликати поліцію. Встиг зняти, як ці люди вели себе, як дикуни (іменинник Олександр в салатовій футболці публічно демонстрував геніталії!) Все це відбувалося аж до дитячого садка !!! Поліція приїхала, заяву прийняли, тепер повинен піти зняти побої з вуха))Куди порадите звернутися?" - написав автор посту.

"Поліція Києва, сподіваюся, ваше УВБ пояснить вашій колезі Сергію, як пристойно себе поводити у громадських місцях. Вже якщо випив, то не варто тикати своє посвідчення і ганьбити форму", - зазначив журналіст.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: поліція, київ, Україна
В тему