16 Липня 2020
Новини

Зникнення заступника мера Черкас: поліцейські встановлюють його місцеперебування

Зникнення заступника мера Черкас: поліцейські встановлюють його місцеперебування

Місцеперебування заступника міського голови Черкас Юрія Ботнара встановлює поліція.

Про це інформують на сайті поліції Черкащини.

"Відповідне звернення до поліції надійшло сьогодні, 16 липня. Відкрите кримінальне провадження", - зазначають в повідомленні.

За даними правоохоронців, до Черкаського відділу поліції звернулися рідні Ботнара з повідомленням про те, що посадовець тривалий час не виходить на зв'язок, на робочому місці він також відсутній.

Згідно з наданою інформацією, чоловік 15 липня ввечері вийшов у справах і до цього часу не повернувся. Колегам по роботі також невідоме його місцеперебування.

За вказаним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство". Поліцейські розпочали заходи зі встановлення місця знаходження чоловіка.

Нагадаємо, раніше у четвер мер Черкас Анатолій Бондаренко повідомив у Facebook про зникнення свого заступника Юрія Ботнара. За його словами, 16 липня вранці Ботнара не виявили на робочому місці. За інформацією його дружини та батька, 15 липня, близько 19:30, в районі міської ради, посадовець відійшов від свого авто на якусь зустріч, після цього його телефон вимкнутий, а сам заступник не виходить на зв’язок.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: черкаси, поліція, кримінал
В тему