14 Липня 2020
Новини

Невідомий маніяк лякає львів'ян: що про це каже поліція

Невідомий маніяк лякає львів'ян: що про це каже поліція

У соцмережах з'явилось повідомлення про педофіла у Львові, яке налякало місцевих мешканців. Що нібито маніяк чіпляється до неповнолітньої дівчинки.

Про підозрілу особу повідомила Олександра Шумкова на своїй сторінці у Facebook, - пише ТСН.

Жінка розповіла, що до неповнолітньої доньки її подруги нібито чіплявся дорослий чоловік біля церкви Ольги і Єлизавети у районі Привокзальної. За словами жінки, він обіймав та цілував дівчинку, пропонував сходити в кафе, а потім і зовсім до нього у гості.

Утім у поліції Львівської області цю інформацію спростували.

«Ця особа вчора чіплялась до дівчинки. Дівчинка виглядає на років 12, хоча насправді старша, та дуже тендітна й маленька на зріст. Це коліжанка моєї доньки. Дитина йшла за хлібом і кефіром в магазин. Цей тип причіпився до неї, попросивши допомогти з телефоном, бо сам не вміє, мала одізвалась, для неї він старша людина, хотіла допомогти, а він йшов з нею до магазину, пропонував йти в кафе, а потім до нього в гості...", – написала жінка.

За її словами, чоловік тримав за руку дівчинку та пробував завести в темні провулки.

"Мала злякалась й зацепеніла. Просилася, що їй треба додому, що ніде не піде. Оскільки мама дівчинки в лікарні, а вдома лише старенькі бабця з дідом, повела його до нашого будинку, мовляв, вона тут живе. Обнімав, притискав до себе, та цілував у щоки, бридота!", – додала жінка.

 За словами Олександри Шумкової, дівчинка з переляку дала свій номер телефону чоловікові, оскільки він наполягав.

"Заскочила в під'їзд, постояла трохи. Коли зайшла до нас, бліда, зі сльозами, розповіла ситуацію, чоловік кинувся його наздоганяти, але й сліду вже не було. А чоловік налаштований руки йому переламати! Якщо подзвонить малій, будемо розбиратись! Попередьте своїх дітей, нагадайте їм, щоб не відповідали ні на які пропозиції, якщо потрібна комусь допомога, навколо є багато дорослих! Прошу про репост! Вже звернулись в поліцію!", – написала жінка.

Зазначимо, що це повідомлення дуже налякало львів'ян. Люди активно поширювали цю розповідь у соцмережах, утім історію в поліції не підтвердили.

"Правоохоронці перевірили цю інформацію. Вона не відповідає дійсності", – розповіла речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему