14 Липня 2020
Новини

У Луцьку відкривають кафе та ресторани

У Луцьку відкривають кафе та ресторани

У Луцьку кафе та ресторани дозволили відкрити для відвідувачів всередині.

Про це повідомив у соцмережах Ігор Поліщук.

"Щойно прийняли проект рішення про дозвіл на роботу роботу закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, тощо) з 16 липня, зокрема приймання відвідувачів у приміщеннях, за умови дотримання вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України", - йдеться у повідомленні.
У галузі громадського харчування працюють тисячі лучан, які з кінця березня перебувають без роботи і коштів для забезпечення своїх потреб та потреб своїх сімей.
"Ситуація є близькою до критичної, і люди, що вимушено не працюють 4 місяць остаточно звільняються і змушені їхати на заробітки за кордон. Прийняття цього рішення дозволить повернути людей на свої робочі місця та дати можливість їм заробляти кошти на життя, а підприємцям зберегти свою справу та активізувати сплату податків та інших платежів до місцевого та державного бюджету", - додав чиновник.
За його словами, цей бізнес найбільше постраждав під час карантину. 

Тож він закликав підтримати проект рішення та дати власникам закладів зберегти бізнес, зберегти наповнення бюджету від податків з цієї сфери, дати лучанам можливість заробляти.

Тож із 16 липня дозволили приймати відвідувачів у приміщеннях за умови дотримання санітарних норм до 23:00. Усередині повинно знаходитися не більше 10 людей. Якщо ж у закладі зафіксують випадки захворювання на коронавірусну інфекцію, його закриють.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему