13 Липня 2020
Новини

У Львові послабили карантин

У Львові послабили карантин

На позачерговому засіданні влада вирішила послабити карантинні обмеження у Львівській області.

Відповідне рішення прийняли на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє "Новое время" з посиланням на пресслужбу ОДА.

За словами голови Львівської ОДА Максима Козицького, коефіцієнт виявлення випадків інфікування COVID-19 становить 8,36%, при нормі менше 11%, а показник динаміки зростання випадків інфікування COVID-19 - 23, 03%, при нормі менше 10%.

«Такі показники вселяють певнии? оптимізм, однак розслаблятися зарано. До лікарів и? далі звертається багато хворих із симптомами коронавірусу, у медиків досі дуже багато роботи», - сказав він.

В області дозволили:

- діяльність установ культури з наповненістю більше 50 стаціонарних розміщених місць для сидіння і/або більше однієї людини на 5 кв. метрів площі установи культури;

- комісія встановила роботу розважальних закладів (нічних клубів), а також суб’єктів господарської діяльності з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), закладів культури, крім кінотеатрів, театрів та крім діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень та замовлень на винос до 23-ї та з 7-ї години ранку;

- комісія дозволила відновити роботу дошкільних навчальних закладів та інклюзивно-ресурсних центрів;

Станом на понеділок, 13 липня у Львівській області підтвердили 7107 випадків коронавірусу. Вона посідає перше місце серед регіонів України за кількістю хворих.

В Україні діє адаптивний карантин з 22 травня. Кожен регіон скасовує обмеження в індивідуальному порядку виходячи з обласної статистики захворюваності на коронавірус.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: львів, карантин, коронавірус
В тему