12 Липня 2020
Новини

У Луцьку змушують людей демонтувати незаконні паркани, альтанки та клумби з шин

У Луцьку змушують людей демонтувати незаконні паркани, альтанки та клумби з шин

У Луцьку під час рейду інспектори відділу демонтажів та евакуації департаменту муніципальної варти Луцької міської ради виявили незаконні та самовільно встановлені конструкції, зокрема – паркани «з минулого».

Про це працівники департаменту повідомили на своїй сторінці у Facebook.

«Назад у минуле! Виключно такі асоціації викликає бажання окремих мешканців багатоквартирних будинків відокремити незрозмілими формами парканів нібито приватні прибудинкові території для того щоб у шинах росли квіти, щоб наскладувати непотребу з дому, чи просто розмістити альтанку без дозвільних документів, де будуть панувати постійний шум, галас, та вживання алкогольних напоїв у нічний час», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що розміщення таких конструкцій суперечить вимогам Правил благоустрою міста Луцька, Закону України «Про благоустрій населених пунктів». «Та й здоровому глузду в цілому...», – додають у мунварті.

Самовільно встановлені металеві та дерев'яні конструкції наразі виявили на вулицях Ківерцівській, Дубнівській, Потебні, Львівській та проспекті Молоді. Вони уже внесені у проект рішення виконавчого комітету міської ради про їх демонтаж.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, муніципали
В тему