8 Липня 2020
Новини

У ВРУ хочуть провести позачергового засідання. Чому?

У ВРУ хочуть провести позачергового засідання. Чому?

У ВРУ збирають підписи для проведення позачергового засідання, на якому розглянуть 6 питань.

Про це інформує заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук у Facebook.

"Попри те, що звична робота парламенту паралізована тисячами поправок до закону про гральний бізнес, маємо продовжувати ухвалювати важливі для країни рішення. Тому ми з колегами почали збір підписів для проведення позачергового засідання Верховної Ради. Плануємо його у вівторок, 14 липня", - йдеться у повідомленні.

На порядок денний планують винести:

Законопроект №3658 про зелену енергію, або удосконалення умов підтримки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії.

Законопроект №3615 про здійснення електронної роздрібної торгівлі лікарськими засобами. За словами Кравчук, він допоможе регулювати продаж медикаментів онлайн, захистить покупців від фальсифікату та шахраїв, а також знизить ціни на медзасоби.

Законопроект №3781 про державну підтримку дитячих центрів "Артек" і "Молода гвардія": дозволить покрити їхні витрати у період вимушеного простою через карантин і фактично збереже ці заклади від банкрутства і закриття.

Законопроект №2013, який підвищує стипендії та щорічну допомогу дітям-сиротам.

Законопроект №2524 полегшить роботу ФОПів-"спрощенців" аби покращити роботу е-кабінету платника податків, а підприємцям дати змогу самим обирати, як вести податковий облік – в електронному форматі чи на папері.

Законопроект №3550: створити можливості для ефективної роботи вкрай важливих закладів фізичної культури і спорту, від яких залежить здоров’я українців в цілому.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вру, депутати, Україна
В тему

Останні матеріали