5 Липня 2020
Новини

На Хмельниччині пенсіонери прив'язали пса до машини та їхали на великій швидкості

На Хмельниччині пенсіонери прив'язали пса до машини та їхали на великій швидкості

Біля села Пеньки пенсіонери "провчили" собаку за кусючість, прив'язавши її до машини.

Вони їхали на великій швидкості, тож пес ледве встигав бігти за своїми кривдниками. Про це повідомила засновниця притулку для тварин "Екозахист Старокостянтинів" Оксана Журба, передає "ХМ-ІНСАЙД".

Живодерів зупинили небайдужі перехожі, які побачили жорстоке знущання. Люди одразу ж зупинили автомобіль та зателефонували у поліцію. 

Кривдниками виявилися двоє місцевих чоловіків, 1958 і 1948 років народження. У такий спосіб вони хотіли покарати собаку, яка нібито "була кусюча і їла домашню птицю". Згодом пенсіонери запевняти, що пес все ж таки їхав у салоні машини, але чомусь непомітно випав по дорозі.

"Насправді собака дуже перелякана, спокійна, не агресивна і голодна. З жадібністю їла все, що ми їй пропонували", – розповіла зоозахисниця.

Вона додала, що внаслідок такого знущання у тварини були зчесані до крові лапки. Щоб врятувати тваринку довелося викликали фахівців Старокостянтинівської районної ветлікарні. Вони й надали собаці першу медичну допомогу.

Наразі потерпіла собака перебуває на тимчасовій перетримці у притулку. Вона отримує належний догляд і лікування.

У Старокостянтинівському відділі поліції повідомили, що проти пенсіонерів відкрили справу за статтею 299 про жорстоке поводження з тваринами. Покарання передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Живодерів зупинили небайдужі перехожі / Фото 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: хмельницький, знущання над тваринами
В тему

Останні матеріали