3 Липня 2020
Новини

Коронавірус у Луцьку: вилікувалися працівники двох дитсадків

Коронавірус у Луцьку: вилікувалися працівники двох дитсадків

У Луцьку від COVID-19 вилікувалися працівники дитсадків №36 та №37.

Про це під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розповіла начальник управління освіти Зіновія Лещенко, повідомляють на сайті Луцькради.

Вона також додала, що, враховуючи численні звернення батьків, ці заклади можуть відкритися уже наступного тижня.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що випадки інфікування коронавірусом виявили у працівників луцьких дитсадків №36 і 36. Зокрема, у ДНЗ №36 недугу виявили у музичного керівника, заступника директора, медсестри та помічника вихователя.

“Як бачимо, епідеміологічна ситуація у місті досить складна. Волинь займає лідируючу позицію за темпами поширення коронавірусної інфекції. Нехтування карантинними нормами спричинило стрімке зростання захворюваності. Усі повинні поставитися до карантину відповідально, аби виправити ситуацію якомога швидше”, - наголосив перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Представники контролюючих та правоохоронних органів доповіли, що продовжують відстежувати ситуацію в місті на предмет дотримання людьми карантинного режиму в громадському транспорті та закладах торгівлі. Продовжується відстежування контактних осіб та інформаційно-роз’яснювальна робота. Повідомляється, що на ринках міста і ярмарках сільгосппродукції грубих порушень карантинного режиму сьогодні не виявлено, але мала місце стихійна торгівля.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, коронавірус, Надзвичайні події
В тему