3 Липня 2020
Новини

Обіцяв крісло міністра за 200 тисяч: на Волині затримали афериста

Обіцяв крісло міністра за 200 тисяч: на Волині затримали афериста

На Волині викрили афериста, який продавав посаду міністра за 200 тисяч доларів США. 

Під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області слідчим управлінням ГУНП в області спільно з Управлінням стратегічних розслідувань в області ДСР Національної поліції України викрито чоловіка, який шляхом обману заволодівав коштами громадян в особливо великих розмірах, - повідомили у пресслужбі прокуратури.

Так, спритник пообіцяв за 200 000 доларів США посприяти у призначенні громадянина на посаду Міністра Кабінету міністрів України – під час одержання цих коштів його і затримали сьогодні, 3 липня, працівники поліції.

До цього, вважають слідчі, він "продав" ще одну посаду в уряді України за 150 000 доларів США. Правоохоронці перевіряють інформацію про можливу причетність чоловіка до обману інших осіб, оскільки у такий спосіб він планував сформувати команду із десяти майбутніх урядовців, оцінивши своє сприяння кожному з них у 200-300 тисяч доларів США.

При цьому ошуканець повідомляв охочим очолити міністерства про свої знайомства серед політичної еліти України та бізнесових кіл. Тривають першочергові слідчі дії.

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні шахрайства в особливо великих розмірах (ч.4 ст. 190 КК України).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кримінал, Україна, поліція, прокуратура, Політика
В тему