1 Липня 2020
Новини

У Луцьку ремонтують проспект Молоді

У Луцьку ремонтують проспект Молоді

У Луцьку на проспекті Молоді встановлюють ІТП і ремонтують тротуари.

Зокрема про це обговорили з мешканцями будинків пр Молоді, 5, 5а, 5б, 8, 9, 9а, 10, - пише у соцмережах Григорій Недопад.

"Люди схвально ставляться до встановлення в їхніх будинках індивідуальних теплових пунктів італійського виробництва, які мають ряд переваг над іншими і встановлюються повністю безкоштовно для жителів. В подальшому абонплата за їх експлуатацію і технічне обслуговування становитиме лише до 20 грн щомісяця", - йдеться у повідомленні.

Як повідомив посадовець, плюсів у таких ІТП чимало – це і суттєва економія на опаленні, і рівномірний розподіл тепла однаково для всіх квартир, від першого і до найвищого. Також нові ІТП мають автоматичну регуляцію відповідно до погоди – зменшують рівень опалення при потеплінні й посилюють його при похолоданні.

"За оцінками фахівців, ІТП, які вдалося залучити для встановлення у будинках лучан за грантові кошти, є кращими в Україні й одними з кращих у Європі. Всього на безкоштовній основі у Луцьку буде встановлено 254 ІТП", - уточнює Григорій Недопад.

Також обговорили ремонт тротуарної частини проспекту Молоді, який розпочнеться вже найближчим часом. Розглянули звернення і зауваження людей, зокрема і щодо самовільно відгородженої території, яку запланували розчистити і облаштувати на ній місце для проведення дозвілля.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, ремонт доріг, Волинь
В тему