30 Червня 2020
Новини

Зеленський поставив завдання не допустити заборгованості зарплат, - заступниця глави ОП шахтарям

Зеленський поставив завдання не допустити заборгованості зарплат, - заступниця глави ОП шахтарям

Заступниця керівника Офісу президента Юлія Ковалів зауважила, що Кабмін ухвалив необхідні рішення для виділення з бюджету близько 340 млн грн на погашення заборгованості із заробітної плати працівникам усіх державних шахт.

Про це інформують в ОП.

"Станом на сьогодні та заборгованість, яка була накопичена з початку року, мала бути погашена. Уряд ухвалив усі необхідні рішення за дуже короткий термін", - йдеться у повідомленні.

За словами Ковалів, була затримка лише з однією копальнею, яка одержить кошти сьогодні.

Заступниця глави ОП наголосила, що Володимир Зеленський поставив завдання щодо недопущення в майбутньому накопичення заборгованості з виплати заробітної плати, а також щодо відновлення нормальної роботи шахт і нарощування експорту електроенергії.

Ковалів закликала учасників акції сформувати переговорну групу від шахтарів і спільно працювати над розв'язанням нагальних проблем. Вона запевнила, що Офіс глави держави максимально цьому сприятиме.

Нагадаємо, голова незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець повідомив, що біля Офісу президента розпочалася безстрокова акція протесту шахтарів "Мирноградвугілля", "Добропіллявугілля", "Селидіввугілля", "Первомайськвугілля", представників шахт Львівсько-Волинського басейну.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: шахти, володимир зеленський, зарплата
В тему