26 Червня 2020
Новини

Назвали затребувану професію під час кризи

Назвали затребувану професію під час кризи

Доходи українців падають під час кризи, а рівень безробіття стрімко зростає. Проте є й ті, кому вдається заробити на кризі та примножити свої заощадження.

У матеріалі 24 каналу розповідаємо про те, якими навичками необхідно володіти, щоб успішно проходити кризові періоди.

За даними КМІС, в кінці березня більшість (90%) населення України турбувало поширення коронавірусу і майже половина (46%) постійно переживала через невизначеність ситуації. Однак з плином часу на перший план виходять проблеми економічного характеру. Багато видів бізнесу серйозно постраждали через падіння виручки, інші були змушені зовсім закритися.

В результаті, пандемія призвела до того, що рівень безробіття в Україні зріс і може скласти 11,5% у другому кварталі 2020 року, повідомили в НБУ. Сьогодні, щоб зберегти свої доходи потрібно спрогнозувати розвиток ситуації і підготуватися до неї.

Зараз все частіше говорять про те, що восени почнеться друга хвиля пандемії. Це означає, що можливе посилення карантинних заходів і погіршення ситуації в економіці. Безумовно, кожна розсудлива людина чітко розуміє, що до таких перспектив слід готуватися заздалегідь.

Варто визнати, що пандемія коронавірусу привела не тільки до падіння в багатьох сферах в економіці. Для деяких професій дистанційна зайнятість нічим не гірше, а часто і краще роботи в офісі. Крім того, поточна ситуація призвела до зростання доходів цілого ряду галузей. Які ж компанії виграли від кризи, і яка професія дозволить вам зберегти і примножити ваші доходи в кризу?

"Мова саме про трейдерів. Досвідчені учасники фінансових ринків, які змогли проаналізувати ситуацію і вчасно вкластися в акції з великим потенціалом для зростання (наприклад, акції Netflix) заробили хороші гроші. Майбутня друга хвиля пандемії відкриває перед усіма трейдерами нові можливості по збільшенню свого капіталу. Ті, хто правильно спрогнозує ситуацію і вчасно зробить угоди з потрібними активами, зможе отримати хороший прибуток" – вважає експерт.

Сьогодні стає очевидним, що світ вже ніколи не буде таким, як був до карантину. Багато компаній збанкрутують і багато фахівців залишаться без роботи. Але ті компанії і люди, хто зможе пристосуватися до поточної ситуації і навчитися заробляти в нових умовах, збережуть свої позиції і примножать свій капітал.

Потрібно вчитися приймати виклики, з якими ми стикаємося, брати нові висоти і намагатися отримати максимум від ситуації. Не бійтеся ризикувати і освоювати нові професії. Починайте торгувати на фінансових ринках і ви істотно розширите ваші можливості по збереженню своїх коштів і збільшення капіталу, – зазначив аналітик Євген Шакотько.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: безробіття, Світ
В тему