26 Червня 2020
Новини

Волинський нардеп натякнув на вихід з фракції «Слуга народу»

Волинський нардеп натякнув на вихід з фракції «Слуга народу»

Волинський нардеп Вячеслав Рубльов повідомив, що обговорюватиме з виборцями вихід з фракції "Слуга народу" у Верховій Раді.

"В країні складна політична ситуація, а лідери партії дозволяють собі сексистські вислови щодо жінки. В країні складна економічна ситуація. Заробітчани, які повернулися додому і ті, хто тут мешкає, не можуть знайти і побачити сотні тисячі робочих місць, які нам обіцяв Кабінет Міністрів. Малий бізнес банкрутує, люди без роботи, а натомість нам пропонують стерилізувати безробітних, бо в них "діти низької якості", - пише він 26 червня в Facebook.

"Колись польський афорист Лешик Кумор казав: "Ахіллесова п'ята нерідко схована в голові". Йдучи на вибори від нової партії, я справді вірив в те, що ці люди, молоді обличчя у владі, зможуть змінити мою Україну і хотів разом з ними працювати над цим. Я вірив в країну можливостей, в те, що ситуація зміниться і нас чекає економічне диво".

"Сьогодні мешканці 5-ти районів, які обрали мене депутатом, запитують щодо моральних аспектів членів фракції. Тож я буду обговорювати зі своїми виборцями питання мого перебування в фракції "Слуга народу", - завершив він допис.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, Політика, Вячеслав Рубльов
В тему